• 0241752930
  • scoala3mg@yahoo.com
  • str. Albatros nr.10, Mangalia, Constanța, 905500
Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia, la Târgul Proiectelor Europene, organizat de ISJ Constanța

Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia, la Târgul Proiectelor Europene, organizat de ISJ Constanța

În data de 14.06.2024, Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia a participat cu entuziasm și emoție la Târgul Proiectelor Europene organizat de Inspectoratul Județean Constanța, Departamentul pentru Proiecte Europene, eveniment care a avut loc la Palatul Copiilor, Constanța.

Evenimentul a vizat diseminarea rezultatelor obținute în cadrul Proiectelor ERASMUS +, ETWINNING, ROSE, PNRAS, PNRR,SEE, VLUE SCHOOL, ECOSCHOOL derulate în anul școlar 2023-2024 și prezentarea de produse obținute în urma desfășurării activităților de după mobilitati.
Școala Gimnazială Nr.3 Mangalia a fost reprezentată de doamnele profesoare Rotaru Elena Ramona, Iacob Ancuța și Rusu Andreea, care au prezentat experiențele Erasmus +  și eTwinning ale școlii. Dintre produsele prezentate menționăm: Videoclipuri și jurnale realizate in Bookcreator  din cadrul Proiectelor Coding with Scratch și Together for coding and robotics, site-ul proiectului Educație fără frontiere.
„Vă invităm, cu acest prilej, să accesați site-ul școlii noastre și al proiectului Erasmus+, pentru a vedea detalii și activitățile desfășurate.
https://scg3mg.ro/
https://educatiefarafrontiere.eu/
Le mulțumim doamnelor inspectoare Buzea Ramona și Portase Claudia, pentru tot sprijinul acordat și pentru invitația la acest eveniment”.
A transmis Echipa de implementare a proiectului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *