Activități de voluntariat
Activitatea de voluntariat Bogățiile Toamnei
În fiecare toamnă se desfășoară Târgul Bogățiile Toamnei care unește într-o activitate comună părinți, elevi și profesori.Este un efort comun prin care încercăm să scoatem în evidență talentele elevilor noștri în arta culinară și creația artistică.
Am simțit ca în fiecare an o atmosfera demna de Târgurile de Sărbători din capitalele europene! Ne-am delectat cu bunătăți ce te lasă fără cuvinte! Am văzut oameni deosebiți, cu talente nebănuite, ale căror creații ar trebui etalate la cele mai renumite cofetarii si ateliere hand-made din lume!
Unde exista implicare, rezultatele sunt vizibile și pe măsura muncii depuse!
Ne mândrim cu echipa imbatabilă de elevi – părinți- cadre didactice a școlii noastre Gimnaziala Nr 3 Mangalia, care zilnic educa minți și schimbă mentalități , reconfirmându-ne încrederea că generațiile ce trec pragul Școlii Gimnazială Nr. 3 Mangalial , vor deveni OAMENI!
Mihai Ionescu
Director Școala Gimnaziala Nr 3 Mangalia
Mihaela Sasu
Director adjunct Școală Gimnaziala Nr 3 Mangalia
Cristina Humă
Președinte Asociația de Părinți “Albatros”
Activitatea Pădurea copiilor
Pe 19 și 20 noiembrie 2024 , a avut loc activitatea Pădurea copiilor care face parte din programul „România plantează pentru mâine” inițiat de OMV Petrom.
În curțile școlii noastre profesori și elevi entuziaști, au sărbătorit Ziua Internațională a Drepturilor Copilului într-un mod cu totul special: învățând despre mediu și plantând peste 38 de puieți forestieri, arbori ornamentali și plante perene.
Lecție Națională „Acționează pentru limitarea schimbărilor climatice!”
Pe data de 06.06.2024,elevii claselor a II-a A și a IV-a D, îndrumați de prof.înv.primar Radu Mihaela-Denisia și prof. înv.primar Ion Maria-Mirela, au discutat despre schimbările climatice în cadrul unei lecții naționale intitulată „Acționează pentru limitarea schimbărilor climatice!”
Această activitate face parte din campania de promovare a acțiunilor de protejare a mediului și de conștientizare a efectelor produse de schimbările climatice.
În timpul activităților desfășurate în cadrul lecției, copiii au învățat despre criza climatică și au putut reflecta asupra importanței educației ecologice, a nevoii ca toți să beneficieze de un mediu curat și au înțeles că și ei pot contribui la protejarea acestuia.
Scenariul pentru această lecție a fost propus de QIE (Quality Inclusive Education), HoltlS și UNICEF.
#WorldLargestLesson #GlobalEducation